“The Greatest Showman” (2017) es basa en la pel·lícula estatunidenca dirigida per Michael Gracey. Entre d’altres aspectes, el film explica la biografia de l’artista i empresari de circ, Phineas Taylor Barnum. Phineas Taylor Barnum fou un home carismàtic i astut del segle XIX que, després de perdre la feina, decideix iniciar un nou projecte, obrint un museu amb figures de cera. Fracassada l’aposta del museu i amb la seva habilitat per l’engany i la manipulació, transforma el museu en un espectacle de rareses per atreure més públic, incloent-hi persones amb característiques i facultats poc freqüents; la dona barbuda, un home diminut, trapezistes i personatges amb habilitats físiques que van més enllà del comú. Aquestes persones, jutjades en la societat del segle XIX i, potser, també en els nostres dies, troben uns indicis d’acceptació per part de la comunitat, oferint una reflexió sobre la superficialitat i perillositat dels prejudicis. Recordant que, al cap i a la fi, “l’art més noble és el de fer feliços els altres”. - Efectes: Poden haver-hi efectes estroboscòpics, ja que s'utilitzen projeccions, foc i llums que poden ferir la sensibilitat. Direcció: Arnau Aragón Direcció musical: Georgina Blanch i Laura Roselló Direcció coreogràfica: Heidi Consegal. Duració: 2h 30 min Hi ha un entreacte, al cap d’una hora. Edat recomanada: Aquest espectacle és apte per a totes les edats.
“The Greatest Showman” (2017) es basa en la pel·lícula estatunidenca dirigida per Michael Gracey. Entre d’altres aspectes, el film explica la biografia de l’artista i empresari de circ, Phineas Taylor Barnum. Phineas Taylor Barnum fou un home carismàtic i astut del segle XIX que, després de perdre la feina, decideix iniciar un nou projecte, obrint un museu amb figures de cera. Fracassada l’aposta del museu i amb la seva habilitat per l’engany i la manipulació, transforma el museu en un espectacle de rareses per atreure més públic, incloent-hi persones amb característiques i facultats poc freqüents; la dona barbuda, un home diminut, trapezistes i personatges amb habilitats físiques que van més enllà del comú. Aquestes persones, jutjades en la societat del segle XIX i, potser, també en els nostres dies, troben uns indicis d’acceptació per part de la comunitat, oferint una reflexió sobre la superficialitat i perillositat dels prejudicis. Recordant que, al cap i a la fi, “l’art més noble és el de fer feliços els altres”. - Efectes: Poden haver-hi efectes estroboscòpics, ja que s'utilitzen projeccions, foc i llums que poden ferir la sensibilitat.
Direcció: Arnau Aragón
Direcció musical: Georgina Blanch i Laura Roselló
Direcció coreogràfica: Heidi Consegal.
Duració: 2h 30 min Hi ha un entreacte, al cap d’una hora. Edat recomanada: Aquest espectacle és apte per a totes les edats.