DEMÀ CONEIXERÀS EN KLEIN
Data Hora  
Descripció

El juliol del 2017 s’estrenava  a Can Gassol dins del cicle Fet a Mataró organitzat per l’Ajuntament de Mataró, ara torna a casa nostra “Demà coneixeràs en Klein”, de Toni Cabré, després de realitzar una gira que l’ha portat per diferents poblacions del nostre país, i guanyadora de dos guardons dins del cercles de teatre amateur català.

 

Una alta executiva torna a treballar després d’una baixa de maternitat i es troba arraconada en un despatx allunyada de tothom i sense res per fer. És víctima d’un dràstic moobing per part de l’empresa on fins ara ha treballat. L’han convertit en una fera engabiada, rabiosa, en un espai buit, intentant defensar-se. Com ho suportarà? Aconseguirà sobreviure? S’haurà d’enfrontar al poder, la indiferència, els recels, les ironies, els sarcasmes...

 

L’obra mostra la realitat d’una empresa de neteja que, per dintre, no és tan polida com anuncien els seus serveis. Ben al contrari. Té brutícia incrustada d’anys que ho empastifa tot i que ningú no pot eliminar. Una brutícia personificada en el corrupte senyor Klein que s’embutxaca diners des de l’ombra i que potser mai no sabrem realment qui és.